Feestelijke opening meer dan geslaagd

Nadat wij in mei onze deuren openden in sporthal De Zijde in Bergschenhoek was zaterdag 19 augustus de officiële opening van onze gezellige en ambitieuze club.

Opening
Vanaf 14:00 uur druppelden leden en belangstellenden binnen in een zwart met geel versierde kantine. De ruim 50 aanwezigen genoten van een drankje en minigebakje met clublogo tijdens het welkomstwoord van voorzitter Marcel Heezen. Na deze speech, waarin tevens vrijwilligers en bestuursleden werden voorgesteld, werd er geproost op de nieuwe club en de toekomst. Ook werden de nieuwe clubshirts uitgereikt die ook direct met veel trots werden gedragen.

Welkomstwoord door voorzitter Marcel Heezen

Het feestelijke gebeuren werd vervolgens in de speelzaal voortgezet waar Milo de Boer en Tim Gras, beiden uitkomend in de eredivisie, een leuke tafeltennisdemonstratie verzorgden. Nadat zij hun hele arsenaal aan slagen lieten zien met bijbehorende technische uitleg, werden de aanwezigen uitgedaagd om hun skills aan deze eredivisietoppers te showen. Vooral de jeugdleden maakten hier gretig gebruik van en namen ook regelmatig applaus in ontvangst van het publiek.

Behalve de demonstratie was er door de jeugdleden Jordy en Roy van den Bulk een super leuk parcours uitgezet waarbij iedereen zijn of haar tafeltennisvaardigheden kon meten. Ook werd er volop vrijgespeeld en waren alle tafels tot sluitingstijd bezet.

Marcel Heezen: “Wij wisten van tevoren niet wat we konden verwachten, maar de opkomst bij de opening was boven verwachting! Met inmiddels ruim 60 leden, waarvan 25 jeugd, staat er in de korte tijd dat we bestaan al een goede basis. Er heerst een hele fijne sfeer op de club en we hebben enthousiaste leden, vrijwilligers en een paar sponsoren. Hiermee willen we bouwen aan een mooie toekomst want we hebben ambitieuze plannen. Maar alles op z’n tijd, voor nu ben ik super trots op wat we in deze korte tijd allemaal al hebben weten te bereiken. Wist je trouwens dat je ook vriend kan worden van de club? Deze mogelijkheid hebben we vorige week gelanceerd en we zijn nu al tientallen vrienden rijker, hoe gaaf is dat?! Deze inkomsten kunnen we weer mooi investeren in de opbouw van de jeugd.”

Trainingen en competitie
Vanaf maandag 21 augustus zal de speelzaal in sporthal De Zijde weer geopend zijn voor trainingen en vrijspelen. Informatie over de dagen en tijden is te vinden op onze website. Wil een keertje langskomen? Dan ben je van harte welkom én de eerste drie keer kan je gratis meespelen.

Wij zullen vanaf half september uitkomen in de competitie, zowel met jeugd als senioren.