Wij zijn geopend!

Op donderdag 1 juni ontvingen wij de sleutel van onze speellocatie sporthal De Zijde in Bergschenhoek. Na het afleveren en in elkaar zetten van al het nieuwe tafeltennismateriaal konden we op zaterdag onze deuren openen voor iedereen die een balletje wilde slaan.

Aflevering tafels en toebehoren

Aan het eind van de middag werden op donderdag 1 juni tien spiksplinternieuwe tafeltennistafels afgeleverd. Ook de andere materialen zoals telborden, teltafels, ballen en speelveldomrandingen waren ontvangen en konden een plekje krijgen in onze opbergruimte. Het was een hele zware klus (één tafelhelft weegt al snel 60 kg), maar met behulp van een aantal vrijwilligers konden alle spullen naar binnen worden gesjouwd.

Klusavond

Vrijdagavond 2 juni was tot klusavond omgedoopt. Het was de bedoeling om alle 20 tafelhelften te monteren en daarnaast ook nog eens 50 speelveldomrandingen in elkaar te zetten. Vooraf was er twijfel of we dit wel zouden redden in een paar uur tijd. De uitdrukking ‘vele handen maken licht werk’ was op deze avond zeker van toepassing. Het is heel bijzonder en hartverwarmend hoe maar liefst 20 vrijwilligers (jong en oud) hun avond hebben opgeofferd om alles klaar te maken zodat er zaterdag lekker gespeeld kon worden. Iedereen nogmaals hartelijk dank!

Zaterdag 3 juni

Eindelijk was het moment daar….. we konden officieel van start. Vanaf 14:00 uur stonden onze deuren open om leden en belangstellenden te ontvangen en een balletje te slaan. De opgezette tafels waren continue bezet! En natuurlijk werden ook de foodiebags van de Kaazaak uit Bleiswijk opgehaald. Met dank aan deze geweldige sponsor ontvingen alle leden die zich vóór 1 juni hadden aangemeld een foodiebag met een heerlijk pastapakket en thee. Wij kijken met gepaste trots terug op de afgelopen weken waarin door velen keihard is gewerkt om dit alles mogelijk te maken. Het begin is er en we gaan met veel positieve energie de toekomst tegemoet.