Competitie senioren van start

Op vrijdagavond 8 september speelden onze seniorenteams voor het eerst competitie onder de vlag van United TOGB in sporthal De Zijde.

Duo competitie
Met drie thuiswedstrijden van onze duo teams werd het najaarsseizoen geopend.

Namens duo 1 kwamen Mariska de Boer en Ron van der Werf in actie. Zij gingen voortvarend van start en boekten een mooie 4-1 overwinning op SIOK 1 uit Nootdorp in de 2e klasse.
Duo 2 en 3 waren iets minder gelukkig. Marcel Heezen en Hans van Rutten, uitkomend in Duo 2 (3e klasse), delfden het onderspit tegen de mannen van DHC 1. Veel spannende wedstrijden die net de verkeerde kant op vielen, maar de laatste wist Marcel Heezen uit het vuur te slepen en redde de spreekwoordelijke eer.
Tegen Dordrecht 9 moesten de youngsters van Duo 3, Lex Jankok en Doeke van Wayenburg, nog even wennen in de 5e klasse. Tegen het sterk spelende Dordtse team wist alleen Lex een punt af te snoepen.

Reguliere competitie
Ons eerste team speelde een uitwedstrijd tegen HTTV-070 2 uit Den Haag. Zij wisten een mooie 6-4 overwinning in de Hoofdklasse neer te zetten. Vooral Benjamin Slijper was op dreef met drie overwinningen. Mark Heezen voegde daar twee punten aan toe. Wim Scholte benutte de optimale speeltijd en speelde alle drie zijn wedstrijden over de volle vijf games. Helaas viel er maar eentje zijn kant op, maar wel een belangrijk punt voor de overwinning.
Volgende week speelt dit team een thuiswedstrijd tegen Avanti 3 op zaterdag 16 september, aanvang 13:00 uur.

Voor de jeugd start de competitie volgende week. Zij spelen dan allen een uitwedstrijd. Uitzondering hierop is team 2 met Jordy, Roy en Dani, zij komen vandaag al in actie tegen Sett 1 in Den Haag.