Duo team 4 kampioen in 7e klasse

Ons jongste seniorenteam heeft het gewoon geflikt! In de 7e klasse van de Duo competitie zijn zij geëindigd op de 1e plaats in poule B.

Kampioenen team 4 (v.l.n.r.) Gjalt, Doeke, Lex en Lian.

Gjalt Kikstra, Doeke van Wayenburg, Lex Jankok en Lian van den Toorn wisten maar liefst 40 punten te behalen in de tien gespeelde wedstrijden. Een mooie prestatie van dit jonge team, proficiat! Zij kregen de medailles uitgereikt van onze wedstrijdsecretaris Ron van der Werf.

De overige seniorenteams hadden het zwaar dit seizoen in de Duo competitie. Zo moest ons 1e team het zonder Benjamin Slijper doen. Hij kreeg de kans om bij Docos in Leiden in de 3e divisie te spelen. Het team met Wim Scholte, Nicolas Drouard, Riku Takeshita en Mark Heezen is dan ook gedegradeerd uit de Hoofdklasse.

Ook team 2 eindigde op de laatste plaats, maar dan in de 3e klasse. Het 3e team werd 4e in de gelijknamige klasse en team 4 moest genoegen nemen met plaats 5 in de 5e klasse.

In september start de najaarscompetitie. Speel je nog geen competitie maar lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een e-mail naar onze wedstrijdsecretaris Ron van der Werf.