Jeugdteam 2 overtuigend kampioen!

Op zaterdag 6 april was het officieel, jeugdteam 2 werd met overmacht kampioen in de 3e klasse van regio West. Het team, bestaande uit de broers Yeon Joon en Yeon Ho Kim, Dani van Velzen en Noah Cheung wisten al hun wedstrijden in de competitie te winnen onder leiding van coach Jan van den Driessche. Met nog één wedstrijd te gaan werd het kampioensfeestje afgelopen zaterdag al een beetje gevierd.

V.l.n.r.: Dani, Yeon Hoon, coach Jan, Yeon Ho en Noah

Ook team 1 maakt kans op het kampioenschap bij de jeugd in de 2e klasse. Als koploper staan ze momenteel één punt voor op de nummer twee Alexandria ’66 uit Rotterdam. Met nog twee wedstrijden te gaan is de spanning om te snijden. Kunnen Gjalt, Jordy, Roy, Tim en Lex het hoofd koel houden?

V.l.n.r.: Jaelin, Yenthe en Lieuwe

In de duocompetitie maakt jeugdteam 4 ook een hele goede kans om kampioen te worden in de Pupillen B klasse. In de laatste wedstrijd op 20 april zal de beslissing vallen tegen directe concurrent Scyedam 5 uit Schiedam. Wij wensen Yenthe, Jaelin en Lieuwe alvast heel veel succes!

De jeugdteams 3 en 5 doen het ook heel verdienstelijk dit seizoen en staan beide in de top 3.

Op zaterdag 20 april wordt de laatste thuiswedstrijd gespeeld en komen de teams 1,3,4 en 5 in actie. Wij gaan er een mooie middag van maken en hopen nog meer kampioenen te huldigen. Vanaf 13:00 uur is iedereen van harte welkom om de kinderen aan te moedigen.