Jeugdteam 4 kampioen!

Het eerste competitieseizoen zit erop. En hoe mooi is het als je dan direct al een jeugdteam als kampioen mag huldigen!

Op de foto (vlnr): Irina Sarolea (trainster), Noah Cheung, Yeon Joon Kim, Yeon Ho kim en Marcel Heezen (voorzitter). Coach Jan van den Driessche ontbreekt op de foto.

We zijn dit najaar gestart met vijf jeugdteams in verschillende klassen. Team 1 t/m 3 speelde mee in de reguliere jeugdcompetitie en de teams 4 en 5 in de startersklasse/pupillen. Al snel viel op dat de drie jonge jongens in team 4 snel progressie maakten. Hierdoor wonnen ze bijna alles met 5-0 of 4-1. Alleen tegen directe concurrent ATTC uit Alphen aan den Rijn werd twee keer 3-2 gespeeld, maar wel in het voordeel van onze toppertjes. Met maar liefst 45 punten (je kan er maximaal 50 scoren) uit 10 wedstrijden wisten Noah Cheung en de broertjes Kim (Yeon Ho en Yeon Joon) kampioen te worden in de Pupillen A klasse. Daarbij nog een speciale vermelding dat Yeon Joon al zijn wedstrijden winnend afsloot en een 100% score noteerde, dat is grote klasse!

De overige jeugdteams hebben het ook zeer verdienstelijk gedaan dit seizoen. Sommige kinderen speelden voor het eerst competitie en moesten even wennen, maar werden steeds beter in het spelen van wedstrijden.

In het voorjaar start er weer een nieuwe competitie en daarvoor zijn wederom vijf jeugdteams ingeschreven.