Jeugdteam 4 ook de beste!

De voorjaarscompetitie is afgelopen en wat hebben we een leuk en succesvol seizoen gehad. Nadat team 2 zich al eerder had gekroond tot kampioen, werden ook de medailles omgehangen bij team 4.

Team 4
In de Jeugd Starterscompetitie klasse Pupillen B waren Jaelin Lia, Yenthe ’t Hoen en Lieuwe Graveland oppermachtig! Zij behaalden 36 punten in 8 wedstrijden wat bijna maximaal is in de Duo competitie. Jaelin wist al haar wedstrijden te winnen en behaalde een 100% score wat echt heel knap is! Yenthe verloor slechts één wedstrijdje en Lieuwe twee, en dat maakt dit team supersterk! Allemaal van harte gefeliciteerd.

V.l.n.r.: Yenthe, Lieuwe, Jaelin en coach Willy
V.l.n.r.: Roy, Tim, Lex, Gjalt en Jordy

Team 1
Bij de jongens van team 1 bleef het tot het laatste moment spannend om het kampioenschap. Uiteindelijk was Alexandria ’66 uit Rotterdam de beste en eindigden Gjalt Kikstra, Jordy van den Bulk, Lex Jankok, Roy van den Bulk en Tim Jacobs op een mooie 2e plaats in de 2e klasse. Goed gedaan jongens!

Team 2
Zij werden een paar weken geleden al kampioen. In de 3e klasse staken zij met kop en schouders boven iedereen uit, lees hier het bericht van 7 april 2024. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Team 3
In de 4e klasse draaiden Dilan Beishuizen, Dani Timal en Tijs Ottens een heel goed seizoen en bleek alleen TOV 1 sterker. Vorig seizoen was het in de 3e klasse pittig, maar de progressie is dit seizoen duidelijk te zien. Goed gedaan jongens!

Team 5
Muchen Zhang, Sybren Niels en Evan Zhong maakten hun debuut in de Jeugd Starters Duo competitie. En wat hebben zij het goed gedaan voor de eerste keer! Hopelijk smaakt deze ervaring naar meer.

Team 3 v.l.n.r.: Dilan, Tijs en Dani

Onze vereniging heeft de grootste jeugdafdeling van de gemeente Lansingerland met ruim 30 jeugdleden. We beschikken tevens over vier gediplomeerde trainers die onze leden vanaf beginner tot en met professioneel goed begeleiden. Het is mooi om te zien dat dit, samen met de inzet van onze leden en vrijwilligers, zijn vruchten afwerpt.

Ter afsluiting van de competitie organiseren we op zaterdag 4 mei een leuk toernooi voor alle jeugdleden: Het Handicaptoernooi. Opgeven kan via de app of stuur een e-mail naar algemeen@unitedtogb.nl.