Jeugdteams uit de startblokken

Nadat op 8 september de senioren voor het eerst hun wedstrijd speelden in sporthal De Zijde, kwamen 16 september vier van de vijf jeugdteams ook in actie.

Jeugd
De meeste jeugdteams beten afgelopen zaterdag het spits af met een uitwedstrijd, behalve team 2 (bestaande uit Jordy, Roy en Dani v V). Zij speelden hun eerste wedstrijd vooruit op 9 september. Het debuut in de 2e klasse was pittig. Ze verloren met 8-2 maar hadden zeker meer verdiend want enkele wedstrijden ging in vijf sets verloren. Ook jeugdteam 1 speelt in de 2e klasse en reisde af naar Alexandria ’66. Het team bestond die dag uit Lex, Tim en Yuan (Gjalt was deze keer reserve). Na tien hele leuke en spannende wedstrijden, waarin hard werd gestreden om de punten, won ons 1e team uiteindelijk met 4-6! Complimenten aan de spelers die elkaar op een geweldige manier coachten en voor een hele positieve sfeer zorgden!

Voor anderen was het even wennen omdat het hun eerste officiële wedstrijd was, maar het plezier straalde er vanaf. De kop is eraf en vandaag (zaterdag 23 september) zullen, net als ons Hoofdklasse team, de jeugdteams thuis hun opwachting maken.

Uitslagen
Alexandria 66 4 – United TOGB 1 4 – 6
SETT 1 – United TOGB 2 8 – 2
Alexandria 66 6 – United TOGB 3 7 – 3
SETT 3 – United TOGB 4 1 – 4
Taverzo 6 – united TOGB 5 3 – 2

Senioren
Het eerste team dat uitkomt in de Hoofklasse is de competitie goed gestart. In de eerste wedstrijd bonden ze HTTV-070 2 uit Den Haag met 6-4 aan hun zegekar. In de thuiswedstrijd op zaterdag 16 september werd het Hazerswoudse Avanti 3 met maar liefst 8-2 verslagen. Een belangrijk aandeel in deze overwinningen komt op naam van Benjamin Slijper die tot nu toe ongeslagen is. Zaterdag 23 september komt Gorkum 3 op bezoek.

De overige seniorenteams spelen mee in de duocompetitie en komen uit in de 2e, 3e en 5e klasse. Op vrijdag 8 september was de eerste thuiswedstrijd voor deze teams. Al waren de resultaten niet allemaal in het voordeel van de spiksplinternieuwe zwart-gele shirts, aan sfeer en gezelligheid geen gebrek!

Zaterdag 23 september starten de jeugdwedstrijden en Heren 1 (reguliere competitie) om 13:00 uur en uiteraard is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Vanaf de mooie tribune zijn alle teams goed in actie te zien en de toegang is gratis.