Locatie

Wij spelen in sporthal De Zijde aan De Zijde 1, 2662 EB Bergschenhoek.

Met het ov

Neem metrolijn E (vanuit Den Haag richting Slinge en vanuit Rotterdam richting Den Haag Centraal). Op station Rodenrijs stap je over op bus 170 of bus 173. Je stapt uit bij halte Boterdorpseweg. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de zaal. Ga in noordoostelijke richting verder en loop de trap op. Sla bovenaan rechtsaf en loop over de metrobaan. Sla na ongeveer 75 meter rechtsaf en ga de trap af. Eenmaal beneden sla je linksaf op De Zijde. Na 100 meter sla je weer linksaf. Loop om het gebouw heen en ga naar binnen via de draaideur.

Met de auto

Vanuit Den Haag:
Volg de A12 richting Utrecht. Neem afslag 7-Zoetermeer en sla rechtsaf op de N470 richting Pijnacker/Berkel en Rodenrijs. Sla na ongeveer 3 kilometer rechtsaf op de rotonde naar de Noordeindseweg. Neem na ongeveer 3 kilometer de tweede afslag op de rotonde naar de Planetenweg. De weg draait naar rechts en wordt de Oostersingel. Neem op de rotonde de tweede afslag richting de Berkelseweg. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag naar de Randweg-West. Sla na 1 kilometer rechtsaf naar De Zijde.

Vanuit Rotterdam:
Volg de A13 richting Den Haag. Neem afslag 11-Berkel en Rodenrijs en sla rechtsaf op de N209 richting Berkel en Rodenrijs. Neem na 6,5 kilometer de afslag Bergschenhoek en sla rechtsaf bij de rotonde naar de Boterdorpseweg. Ga rechtdoor op de komende twee rotondes. Sla rechtsaf op de derde rotonde richting de Randweg-West. Sla in de bocht af naar De Zijde.

Het wordt aangeraden om Google Maps te gebruiken voor navigatie. Andere navigatiesystemen hebben soms moeite om de juiste route te vinden.

Je kunt parkeren in de parkeervakken gelegen aan De Zijde (zoals aangegeven in de afbeelding rechts). Parkeren bij de middelbare school of op de stoep bij de sporthal kan beboet worden.

Parkeren bij de zaal

Bij en in het gebouw