Seniorentraining

Bij United TOGB zijn er verschillende trainingsmogelijkheden voor seniorleden.

Seniorengroep

Voor senioren van alle niveaus

Deze training staat open voor senioren van alle niveaus. Aan deze training doen zowel beginners mee als onze competitiespelers. Heeft u interesse? Stuur dan een bericht naar trainers@unitedtogb.nl. U kunt de training drie keer gratis proberen.

Tijden:

Woensdag 20:15 – 21:45 uur

Trainer:

Chafik El Hachioui
Chafik is toen hij een jaar of 7 was gaan tafeltennissen in een buurthuis. Snel bezocht hij meerdere buurthuizen om te gaan tafeltennissen. Op een bepaald moment kon hij bij Xerxes 4e klasse gaan spelen. Hij bleef doorgroeien en momenteel speelt hij in de hoofdklasse van de duocompetitie. Voor Xerxes en 21Up verzorgde hij eerder trainingen en hij was actief op de trainingskampen van TT4You in Scyedam. Voor hem is tafeltennis sport, hobby en therapie.

Chafik El-Hachioui

A-groep

Voor de gevorderde senioren

De A-groep is de hoogste trainingsgroep binnen United TOGB en hierin wordt getraind door spelers op landelijk niveau. De training is voor zowel jeugdleden als seniorenleden enkel te bezoeken op uitnodiging van de trainers.

Deze training wordt gegeven in samenwerking met TTV Taverzo. Deze training wordt gegeven in de zaal van TTV Taverzo: Taverzône 2.0 aan het Willem Alexanderplantsoen 4 2713 VM Zoetermeer. Bij elke training zullen daarom ook spelers en een trainer van TTV Taverzo aanwezig zijn.

Tijden:

Woensdag 18:00 – 20:00 uur
Donderdag 18:00 – 20:00 uur

Trainer

Michel de Boer
Michel is de hoofdtrainer van United TOGB en een tafeltennisliefhebber in hart en nieren. In 2010 en 2021 werd hij Nederlands kampioen, een kroon op zijn lange en succesvolle carrière. Naast deze titels is hij tevens tweevoudig winnaar van de Masters en werd hij 10 keer landskampioen in de competitie. Naast speler en oud-international is hij ook al 20 jaar actief als trainer. Michel heeft al bij meerdere clubs laten zien dat hij succesvol is in het opleiden van spelers en opbouwen van een stevige technische basis binnen de club.

Michel de Boer