Geslaagde Expeditie Lansingerland

Bij Expeditie Lansingerland kunnen kinderen van 4 t/m 18 jaar deelnemen aan leuke en sportieve activiteiten onder begeleiding van professionals en ervaren trainers. Wij vonden deze kerstvakantie een mooi moment om kinderen kennis te laten maken met tafeltennis en daarom openden wij op woensdag 3 januari onze deuren.

In totaal hadden 9 kinderen in de leeftijd tussen 7 en 11 jaar zich aangemeld en stonden te popelen om aan de slag te gaan.

Speciaal voor deze kersteditie hadden we een variërend en leuk programma gemaakt. Het programma bestond uit 6 verschillende werkstations waar steeds een andere oefening gedaan moest worden. De kinderen speelden o.a. pushbal, waarbij ze samen moesten werken om zoveel mogelijk punten te behalen. Ook werd er al geoefend op mikken door een beker te raken met pushbal, met een gewoon tafeltennisbatje een bal in een pion te spelen of door een ringen proberen te slaan. Dit alles onder begeleiding van Irina, Jordy, Roy, Lex, Björn en Yvet.

Na een kleine pauze mochten de kinderen in tweetallen één van de grote, geoefende jongens uitkiezen om tegen te tafeltennissen. Daarna hebben ze met de hele groep ‘rond te tafel’ gespeeld, wat altijd een succes is!

Ter afsluiting mochten de kinderen nog tegen elkaar tafeltennissen of nog één van de grote jongens uitdagen. Na het uitdelen van een snoepje en een folder ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis.