Tafeltennisclinic bij CBS De Acker

Op woensdag 22 november werden de gymlessen voor de groepen 2 t/m 7 van basisschool De Acker omgetoverd tot een waar tafeltennisfeest.

In samenwerking met de school en MJ Tafeltennis hebben wij deze inspirerende gymlessen georganiseerd. Voor veel kinderen een leuke en laagdrempelige manier om echt kennis te maken met tafeltennis. Tijdens de lessen was er aandacht voor de verschillende technieken en motorische vaardigheden in de vele leuke en uitdagende spelvormen.

De hele gymzaal stond vol met tafeltennistafels, van groot tot klein. De spelvormen bestonden uit Pushpong (voor de echte beginners) op een kleine ronde tafel, een smashspel, veel mikdoelen zoals mini basket, voetbaldoel etc. Er werd samengewerkt in groepjes van 4-6 kinderen die allemaal lekker actief en betrokken meededen.

De leerkrachten en kinderen waren zeer enthousiast over de lessen die uitstekend geleid werden door Jeroen Kuijt (MJ Tafeltennis), onze eigen trainster Irina Sarolea en ons bestuurslid Yvette van der Bulk.

Na afloop werden alle kinderen uitgenodigd om een keertje bij ons langs te komen bij als ze meer willen weten en leren van tafeltennis. Kortom: het was een zeer geslaagde middag!